Program Facturare

Suntem încântați să anunțăm actualizări semnificative la programul nostru de facturare, menite să facă procesul de emitere a e-facturilor și gestionarea vânzărilor mult mai rapid și mai eficient. Aceste îmbunătățiri ne permit să economisim timp prețios și să eliminăm redundanța în introducerea datelor, oferind în același timp un răspuns prompt pentru clienți.

Principalele îmbunătățiri includ:

  1. Emiterea rapidă a e-facturilor:
    • Am redus semnificativ timpul necesar pentru generarea unei e-facturi. Acum putem emite facturi într-un timp record, ceea ce ne permite să oferim un răspuns mai prompt clienților noștri și să reducem timpul de așteptare.
  2. Conversie directă:
    • Ofertele și proformele pot fi transformate imediat în facturi, simplificând fluxul de lucru și accelerând procesul de vânzare. Aceasta elimină pașii suplimentari și reduce erorile umane asociate cu reintroducerea datelor.
  3. Plăți facilitate:
    • Modulul de vânzări include acum o opțiune pentru încasări directe prin card. Aceasta oferă clienților noștri o metodă convenabilă și rapidă de plată, îmbunătățind experiența de plată și asigurând un flux de numerar mai rapid pentru afacerea noastră.

Avantaje pentru Utilizatori

Aceste actualizări sunt proiectate pentru a ne ajuta să gestionăm mai eficient interacțiunile cu clienții și să sprijinim o gestionare mai bună a vânzărilor. Prin reducerea timpului de procesare și simplificarea fluxului de lucru, putem îmbunătăți semnificativ experiența clienților noștri și putem optimiza operațiunile de vânzări.